Jordi Torrent

Franc i directe, empresari fet a si mateix amb tota una vida vinculada a la promoció i construcció d´immobles, amb moltes altres facetes empresarials.

Amb un “baggage” en propietats rústegues que fan d´ell la persona més adient per reconèixer les oportunitats del sector.

Francesc Membrives

Més de 20 anys en el sector immobiliari, s´especial.litza en detectar i resoldre tots aquells obstacles que poden apereèxer en el sector de la intermediació. Per a ell, en aquest sector, un bon estudi previ equival a una dolça transacció immobiliària.
- Economista amb Menció Immobiliària per la Universitat Abat Oliba.
- Graduat en Estudis Immobiliaris i de la construcció per la UB.

Sandra Ballester

Amb una trajectòria laboral que li ha permès nodrir-se de les millors  empreses i dels millors mestres. La seva empatia i intuïció amb els clients la fan la persona més adient per trobar els millors immobles del mercat.
- Diplomada per la Universitat de Barcelona en Biblioteconomia i Documentació.
- Màster en Gestió i Direcció d´Empreses Constructores i Immobiliàries.

Joan Llorens

Amb més de 20 anys d´experiència professional en la gestió i coordinació immobiliària. La seva constant formació és el mirall de la seva inquietud per conèixer totes les novetats del sector i posar-ho a disposició de tots els nostres clients.
- Economista amb Menció Immobiliària per la Universitat Abat Oliba.
- Graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció i Màster en Assessoria i Consultoria immobiliària per la UB.
- Màster en Project management i Postgraus en Construction management  i en Facilities Management pel Col.legi d´Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona.